TEMAT: Budownictwo mieszkaniowe w Miechowicach ma się dobrze. Powstają kolejne dwa budynki

Budownictwo mieszkaniowe w Miechowicach ma się dobrze. Powstają kolejne dwa budynki 2020/01/19 10:15 #188480

Firma istnieje na polskim rynku od 1986 roku....

Przy ul. Reptowskiej w Bytomiu-Miechowicach stanęły dwa nowe budynki wielorodzinne. Należą do Firmy Przemysłowo-Budowlanej Lechbud. Na przyszłych lokatorów czekają tu mieszkania bezczynszowe.

Budownictwo mieszkaniowe w Miechowicach ma się dobrze. Powstają kolejne dwa budynki 2020/01/19 11:29 #188481

Lechbud. Więcej nie znaczy lepiej. Może mniej, wolniej, ale bardziej z rozmysłem.

Budownictwo mieszkaniowe w Miechowicach ma się dobrze. Powstają kolejne dwa budynki 2020/01/19 19:07 #188484

Ciekawe zabudowa 4 piętrowa a wychodzi 6 pięter, oby nie postawili takach samych na ul Relaksowej i Nickla

Budownictwo mieszkaniowe w Miechowicach ma się dobrze. Powstają kolejne dwa budynki 2020/01/20 09:50 #188489

Kolejny stek bzdur.
"Nowo powstałe miechowickie gmachy ulokowano w malowniczej okolicy, ponieważ położone są w pobliżu lasu i stawu. "

W pobliżu jest staw ? Gdzie, który ? Brandka ? Spacerem to jakieś 25 minut.

"Budynki wyposażonysą w windę, a na parterze znajdują się pomieszczenia gospodarcze. Na lokatorów czekają także miejsce parkingowe i garaże. Mieszkania posiadają przestronne balkony."
Żadnych wind nie ma w tej chwili, są szyby tylko na windy, zadnych miejsc parkingowych nie ma ani tym bardziej garaży.

Te budynki są w stanie surowym niezamkniętym, nie wszystkie okna są wprawione, nie ma dachu.
To jest teren budowy ktora uprzykrza zycie okolicznym mieszkańcom od 3 lat. Dzien w dzień (łącznie z sobotą) o godzinie 7 rozpoczynaja sie uciążliwe prace budowlane, w ruch idą szlifierki, wiertarki, co chwila podjeżdzają ciężkie maszyny dewastując co się da, układane są rusztowania. Srednio co minute słychać tylko : kurwa, kurwa i kurwa.
Sprawa zgłoszona wielokrotnie do wykonawcy, straży miejskiej i na policję. Bez echa.