468x60 piekary

Forum Bytom - forum Bytomia :: Zobacz temat - Serwis komputerowy

GłównaRozrywka w mieścieKluby i PubyKatalog FirmOgłoszeniaGaleria ZdjęćPlan miasta KONKURSY •  

Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj

Zaloguj Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Poprzedni temat «» Następny temat
Serwis komputerowy
Autor Wiadomość
Yomex*PB* 

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010   Serwis komputerowy

Gdzie w Bytomiu polecacie naprawianie komputerów? Mam na myśli sprawdzenie co jest uszkodzone, w jak najkrótszym czasie, w jak najniższej cenie :)

vanstypeks 

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010   

Proline na dworcowej. Co do ceny to nie wiem, ale kolesie konkretni i szybko pomogą.

Yomex*PB* 

Taa, właśnie tam odpada bo robią tylko komputery zakupione u nich, które są na gwarancji.

greg.szef 

nie wiem jakie macie odczucia do firmy "as computers" na ul. Sądowej 7, ale ja jakoś nie narzekam na jakość ich usług. Sprzęt zakupiony u nich (jak i nie zakupiony u nich) oddaje do sprawdzenia/naprawy/wymiany i jest to wszystko bezproblemowo załatwiane. Ceny porównywalne ze wszystkimi +/- klika złotych.

Ja osobiście polecam aczkolwiek zdania jak zawsze będą również odmienne.

vnmx 
Młody Bóg

Wysłany: Nie 01 Sie, 2010   

hm a ile średnio kasują was takie firmy :) ?

rustupl 

Wysłany: Pią 06 Sie, 2010   

yomex a jaki masz sprzęt, może pomogę bez korzystania z serwisu (trochę części zamiennych posiadam ;-) )

do prolinu nigdy w życiu nie oddał bym kompa do serwisu - ot tak własne zdanie po własnych doświadczeniach.

Polecić mogę w 100% serwis / sklep znajdujący się w Gliwicach - wiem że trochę daleko ale warto.
Prowadzi to jeden koleś (czasem ma kogoś do pomocy) ale chop jest konkretny i zasadniczo zna się na rzeczy. Jak kupuję jakiś sprzęt (czy to dla mnie, czy dla jakiejś firmy bądź innej osoby prywatnej) korzystam tylko z jego usług.

Kris 
--------------------

Zamiast do Gliwic to już bliżej do Stolarzowic naprzeciwko kościoła, zwłaszcza że już dróżka z Miechowic przez las otwarta. Komputer z uszkodzonym Windowsem do odbioru na drugi dzień, koszt 50zł.

jm87 

Kris napisał/a:
Zamiast do Gliwic to już bliżej do Stolarzowic naprzeciwko kościoła, zwłaszcza że już dróżka z Miechowic przez las otwarta. Komputer z uszkodzonym Windowsem do odbioru na drugi dzień, koszt 50zł.

Drogo biorąc pod uwagę, że każdy powinien sobie takie coś sam umieć zrobić, ciekawe ile będzie kosztowała naprawa jeśli się coś na serio zepsuje.... Wgrywanie nowego systemu na ślepo to nie jest najlepsze rozwiązanie oraz nie jest zbyt skuteczne.

Kris 
--------------------

jm87 napisał/a:
Drogo biorąc pod uwagę, że każdy powinien sobie takie coś sam umieć zrobić, ciekawe ile będzie kosztowała naprawa jeśli się coś na serio zepsuje.... Wgrywanie nowego systemu na ślepo to nie jest najlepsze rozwiązanie oraz nie jest zbyt skuteczne.
Nie wgrywają na ślepo, o tym mogę Cię zapewnić. Nie wiem skąd taki pomysł, ja tego nie napisałem.

rustupl 

Kris napisał/a:
Zamiast do Gliwic to już bliżej do Stolarzowic naprzeciwko kościoła...

Ja tylko piszę to co wiem i czego jestem pewien ;-) chodź zasadniczo z usług serwisowych nie korzystam - jestem samowystarczalny w tym temacie, a czasem i sam takie usługi świadczę ;]

.::Pani Reklama::.

więcej o reklamie

Dołaczył : Dawno Temu
Skad : Z Forum

Odpowiedz do tematu