nie wiem jakie macie odczucia do firmy "as computers" na ul. Sądowej 7, ale ja jakoś nie narzekam na jakość ich usług. Sprzęt zakupiony u nich (jak i nie zakupiony u nich) oddaje do sprawdzenia/naprawy/wymiany i jest to wszystko bezproblemowo załatwiane. Ceny porównywalne ze wszystkimi +/- klika złotych.
Ja osobiście polecam aczkolwiek zdania jak zawsze będą również odmienne.
yomex a jaki masz sprzęt, może pomogę bez korzystania z serwisu (trochę części zamiennych posiadam ;-) )
do prolinu nigdy w życiu nie oddał bym kompa do serwisu - ot tak własne zdanie po własnych doświadczeniach.
Polecić mogę w 100% serwis / sklep znajdujący się w Gliwicach - wiem że trochę daleko ale warto.
Prowadzi to jeden koleś (czasem ma kogoś do pomocy) ale chop jest konkretny i zasadniczo zna się na rzeczy. Jak kupuję jakiś sprzęt (czy to dla mnie, czy dla jakiejś firmy bądź innej osoby prywatnej) korzystam tylko z jego usług.
_________________ "Gdyby Newton sprzątał w domu to by nie wymyślił prawa powszechnego ciążenia"
Zamiast do Gliwic to już bliżej do Stolarzowic naprzeciwko kościoła, zwłaszcza że już dróżka z Miechowic przez las otwarta. Komputer z uszkodzonym Windowsem do odbioru na drugi dzień, koszt 50zł.
Zamiast do Gliwic to już bliżej do Stolarzowic naprzeciwko kościoła, zwłaszcza że już dróżka z Miechowic przez las otwarta. Komputer z uszkodzonym Windowsem do odbioru na drugi dzień, koszt 50zł.
Drogo biorąc pod uwagę, że każdy powinien sobie takie coś sam umieć zrobić, ciekawe ile będzie kosztowała naprawa jeśli się coś na serio zepsuje.... Wgrywanie nowego systemu na ślepo to nie jest najlepsze rozwiązanie oraz nie jest zbyt skuteczne.
Drogo biorąc pod uwagę, że każdy powinien sobie takie coś sam umieć zrobić, ciekawe ile będzie kosztowała naprawa jeśli się coś na serio zepsuje.... Wgrywanie nowego systemu na ślepo to nie jest najlepsze rozwiązanie oraz nie jest zbyt skuteczne.
Nie wgrywają na ślepo, o tym mogę Cię zapewnić. Nie wiem skąd taki pomysł, ja tego nie napisałem.
Zamiast do Gliwic to już bliżej do Stolarzowic naprzeciwko kościoła...
Ja tylko piszę to co wiem i czego jestem pewien ;-) chodź zasadniczo z usług serwisowych nie korzystam - jestem samowystarczalny w tym temacie, a czasem i sam takie usługi świadczę ;]