Wysłany: Sob 17 Lip, 2010 Rekultywacja zalewisk przy Kolonii Zgorzelec
Nie wiem czy ktoś widział, ale coraz piękniej wygladają tereny na dole przy oczyszczalni scieków, gdzie zasypywali ten śmierdzący gnój. Jest tam podest, moscik, z daleka pięknie zaczyna to wyglądać.
_________________ Chcesz polisę OC 50zł taniej a OC/AC 100zł taniej w AXA? Wpisz mój numer polisy BA1850613/01
Czyli chodzi o te zalewisko jak się zjeżdża z ul. Frycza-Modrzewskiego na Kolonię Zgorzelec?
Dokładnie tak, jeśli jedziesz od strony Szombierek to po lewej stronie. Przejeżdżam tam codziennie i muszę przyznać, że praca wre a zastanawiałem się co tam powstaje, teraz już wiem. Pozdrawiam
Będą to piekne tereny, nic tylko budować domki i stworzyć coś na kształt Chorzowskiego "Amelongu".
O Ajsce słyszałem, ale nigdy nie byłem, muszę wkońcu doprowadzic do uzywalności mój stary rower
Ja tam dość często jeżdżę i owszem są tam ładne miejsca ale póki co w trakcie upałów strasznie tam śmierdzi...czasem obawiam się, że wszystkie moje tereny po których jeżdżę przebudują mi i przestaną być jak na Bytom dziewicze
Będą to piekne tereny, nic tylko budować domki i stworzyć coś na kształt Chorzowskiego "Amelongu".
O Ajsce słyszałem, ale nigdy nie byłem, muszę wkońcu doprowadzic do uzywalności mój stary rower
No własnie a jak będziesz szukał kompana do jazdy to zgłaszam się na ochotnika.
Ładnie się to prezentuje szczególnie mostek i dojście z desek
_________________ "Bytom NIE przyjazny rowerzystom"
tu na tej nowej drodze, nowych ławeczkach i nowym mostku sobie panowie nie pojeździcie, ponieważ są tam ustawione tabliczki : "teren budowy , wstęp wzbroniony"